Kenniskringen

Kleinschalige bijeenkomsten voor Somtoday applicatie- en functioneel beheerders

samenSOM organiseert op regelmatige basis Kenniskringen, dat zijn kleinschalige bijeenkomsten voor applicatiebeheerders, medewerkers van de administratie en anderen die intensief met Somtoday werken en verantwoordelijk zijn voor zaken als inrichting en functioneel beheer. Deze kennis(en)kringen worden gehouden in zes regio’s om voor de deelnemers de reistijd te beperken. Tevens is er een speciale kennis(en)kring voor VSO scholen, deze wordt afwisselend live danwel online gehouden, omdat de deelnemers uit het hele land deelnemen.

De overige bijeenkomsten worden gehouden bij een gastschool van 12:30 t/m 16:00 uur.

In een kenniskring van maximaal 25 personen wordt kennis over het gebruik van Somtoday -en de ‘best practices’ van de administratieve processen daar omheen- gedeeld in een direct contact met collega’s.

Van te voren zijn specifieke onderwerpen afgesproken die worden bediscussieerd.

Deelname aan de kenniskringen is voor leden gratis en er mogen meerdere mensen van één school aanwezig zijn. Ook voor niet-leden is het mogelijk om een kenniskring te bezoeken; kosten voor deelname zijn dan € 200,- per persoon. Onder niet-leden worden scholen verstaan die niet eerder recent lid zijn geweest van de vereniging samenSOM. Hieronder ziet u binnenkort het rooster van de kenniskringen die in het najaar van 2024 worden georganiseerd. Alle leden in de betreffende regio krijgen een persoonlijke uitnodiging.

De Kenniskringen in het najaar van 2024 worden ook weer fysiek op de scholen georganiseerd.

 

Bent u benieuwd in welke regio u bent ingedeeld? Klik hier voor een overzicht.

Hieronder treft u binnenkort de planning aan voor de kenniskringen in het najaar van 2024.