Kenniskringen

Kleinschalige bijeenkomsten voor Somtoday applicatie- en functioneel beheerders

samenSOM organiseert op regelmatige basis Kenniskringen, dat zijn kleinschalige bijeenkomsten voor applicatiebeheerders, medewerkers van de administratie en anderen die intensief met Somtoday werken en verantwoordelijk zijn voor zaken als inrichting en functioneel beheer. Deze kennis(en)kringen worden gehouden in zes regio’s om voor de deelnemers de reistijd te beperken. Tevens is er een speciale kennis(en)kring voor VSO, welke centraal in het land wordt georganiseerd. De bijeenkomsten worden gehouden bij een gastgevende school van 12:30 t/m 16:00.

In een kenniskring van maximaal 25 personen wordt kennis over het gebruik van Somtoday -en de ‘best practices’ van de administratieve processen daar omheen- gedeeld in een direct contact met collega’s.

Van te voren zijn specifieke onderwerpen afgesproken die worden bediscussieerd.

Deelname aan de kenniskringen is voor leden gratis en er mogen meerdere mensen van één school aanwezig zijn. Ook voor niet-leden is het mogelijk om een kenniskring te bezoeken; kosten voor deelname zijn dan € 200,- per persoon. Onder niet-leden worden scholen verstaan die niet eerder recent lid zijn geweest van de vereniging samenSOM. Hieronder ziet u het rooster van de kenniskringen die in het voorjaar van 2020 worden georganiseerd. Alle leden in de betreffende regio krijgen een persoonlijke uitnodiging. Het is ook mogelijk een bijeenkomst in een andere regio bij te wonen.

Hieronder treft u de planning aan voor de kenniskringen in het voorjaar van 2020.

Rooster kenniskringen voorjaar 2020

Kenniskring Z
Wanneerdonderdag 4 juni 2020Waar
Augustinianum
Dirk Boutslaan 25, 5613 LH EINDHOVEN
Kenniskring NW
Wanneerdonderdag 11 juni 2020Waar
Andreas College, Vakcollege Rijnmond
Louise de Colignylaan 2, 2224 VT KATWIJK