Kenniskringen

Kleinschalige bijeenkomsten voor SOMtoday applicatie- en functioneel beheerders

samenSOM organiseert op regelmatige basis Kenniskringen, dat zijn kleinschalige bijeenkomsten voor applicatiebeheerders, medewerkers van de administratie en anderen die intensief met Somtoday werken en verantwoordelijk zijn voor zaken als inrichting en functioneel beheer. Deze kennis(en)kringen worden gehouden in zes regio’s om voor de deelnemers de reistijd te beperken. Tevens is er een speciale kennis(en)kring voor VSO, welke centraal in het land wordt georganiseerd. De bijeenkomsten worden gehouden bij een gastgevende school van 12:30 t/m 16:00.

In een kenniskring van maximaal 25 personen wordt kennis over het gebruik van Somtoday -en de ‘best practices’ van de administratieve processen daar omheen- gedeeld in een direct contact met collega’s.

Van te voren zijn specifieke onderwerpen afgesproken die worden bediscussieerd.

Deelname aan de kenniskringen is voor leden gratis en er mogen meerdere mensen van één school aanwezig zijn. Ook voor niet-leden is het mogelijk om een kenniskring te bezoeken; kosten voor deelname zijn dan € 200,- per persoon. Onder niet-leden worden scholen verstaan die niet eerder recent lid zijn geweest van de vereniging samenSOM. Hieronder ziet u het rooster van de kenniskringen die in het najaar van 2018 worden georganiseerd. Alle leden in de betreffende regio krijgen een persoonlijke uitnodiging. Het is ook mogelijk een bijeenkomst in een andere regio bij te wonen.

Rooster kenniskringen najaar 2019

Kenniskring ZW
Wanneerdonderdag 14 november 2019Waar
Farel College
Kastanjelaan 50, 2982 CM, RIDDERKERK
Kenniskring VSO
Wanneerdonderdag 21 november 2019Waar
J.H. Donnerschool
Schoonderbekerweg 45, 3794 NA, DE GLIND
Kenniskring NW
Wanneerdonderdag 28 november 2019Waar
Het Rijnlands Lyceum Sassenheim
Van Alkemadelaan 2, 2171 DH, SASSENHEIM